Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Conga 2090 Vision robotporszívó

Ár:
119.999 Ft

Conga 2090 Vision robotporszívó

Kamerás navigációval szerelt porszívó és feltörlőrobot. 2700Pa szívóerővel.

Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Conga 2090 Vision robotporszívó

Cecotec. Conga 2090 Vision iTech 360 kamera 360 felszerelt robotporszívó nedves feltörlő funkcióval. 2700 Pa szívóerő és mobiltelefonos.

Professzionális robotporszívó oldalkefével, tisztítókefével és nedves feltörlőfunkcióval. Otthoni wifi rendszeren keresztül mobiltelefonról is irányítható és programozható. Innovatív kialakításának köszönhetően egyidejűleg tud seperni, porszívózni és nedves feltörlést végezni.

Porszívózás és nedves feltörlés egy menetben, a Conga 2090 Vision ezt is tudja.

Optikai érzékelő

A robotporszívó a beépített optikai érzékelőjének köszönhetően tervezett takarítási útvonalon haladva dolgozik. Az érzékelő hatékonyan segít a robotnak a tájékozódásban és ezáltal tudja a készülék, hogy merre járt a lakásban. Az iTech kamera rendszer egy intelligens navigáció szoftver segítségével tervezi meg az útvonalakat és nagy pontossággal vezeti vissza a robotot a töltőállomásra.

APP vezérlés: Az okos telefonos irányítás segítségével számos érdekes funkciót tudunk használni és ezzel kibővülnek a robot felügyeletének lehetőségei. Beállíthatjuk, hogy a hét melyik napján, hány órakor kezdjen el takarítani, információt kapunk a készülék akkujának töltöttségi állapotáról, megnézhetjük a kefék és a szűrő állapotát.

A robot az alkalmazásban egy virtuális térképet hoz létre. Ezen a térképem megnézhetjük, hogy hol takarított a készülék.

A Conga 2090 Vision robotporszívó az Amazon Alexa vagy a Google Assistant rendszereken keresztül hangvezérléssel is irányítható.

iWater rendszer Cecotec Conga 2090 Vision robotporszívó

Három feltörlési mód közül választhatunk az adott körülményekhez igazítva.

High: alapos felmosás a szennyezettebb felületekhez.

Medium: ideális az átlagos napi feltörléshez.

Low: az érzékenyebb felületekhez ajánlott.

A MemoryControl lehetővé teszi a robot számára, hogy megjegyezze és megtervezze a takarítási útvonalat és könnyen visszatérjen a töltőállomáshoz, miután befejezte a takarítást. Ennek a rendszernek köszönhetően a robot tökéletesen tudja, hol van, merre járt már és hol kell még takarítania.

ForceClean rendszer

Egy modern rendszer, amelyben egy nagy teljesítményű turbina biztosítja a maximális szívóerőt akár 2700 Pa-ig. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződések a padlóról. az összes szennyeződést, hogy mindig tiszta legyen a padló.

A terület szerinti takarítás funkció lehetővé teszi egy adott helyiség kiválasztását, amelyeket ki akarunk takarítani. Ez mód tökéletes az olyan helyiségeknél is, ahol mélytakarítást szeretnék elvégeztetni a készülékkel. Csak ki kell választani az adott helyiséget a virtuális térképen és beállítania kívánt takarítási módot, a robot pedig elvégzi a kiadott feladatot.

10 féle takarítási mód Cecotec Conga 2090Vision robotporszívó

Választhatunk a 10 takarításii mód közül: Auto, Él, Véletlenszerű, Kétszeres, Spirál, Alapos feltörlés, Spot, Intelligens terület, Kézi irányítás.

A robot automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, a lehető leggyorsabban, amikor lemerül az akkumulátora, az akku feltöltése után folytatja a tisztítási folyamatot, amíg be nem fejezi.

A Wash4You rendszere lehetővé a készülék számára a nedves feltörlést. Intelligens szivattyúrendszere a körülményeknek megfelelően adagolja a nedvességet, hogy mindig hatékony legyen a feltörlés.

3 fokozatú szívóerő

A hatékony takarítás feltétele a körülményekhez állítható szívóerő.

Az ECO fokozatba igazán csendesen és energiatakarékosan dolgozik a robot.

A NORMAL üzem az általános napi takarítás módja. Ilyenkor közepes szívóerővel dolgozik a gép.

TURBO módban 2700 Pa a szívóerő, ez a fokozat az erősen szennyezett felületek és a szőnyegek takarítására a leghatékonyabb.

BrushPro technológia

A sörte és szilikon anyagból készült tisztítókefe a kemény felületeken és a szőnyegeken is hatékonyan takarít. Forgásával besöpri a szennyeződéseket a robot szívófejébe.

A Twin Floor mop

A 2-féle anyagból készült törlőkendő hatékonyan törli a felületre tapadt szennyeződéseket és látványos tisztaságot eredményez.

Programozás

All-TimeTable rendszere lehetővé teszi a robot programozását a hét bármely napjára, a nap 24 órájában. Ez lehetővé teszi a különböző feladatok ütemezését akár egy napra is.

A Cecotec Conga 2090 Vision robotporszívó egy 2600mAh 14.4V lítium akkuval van felszerelve. Egy töltéssel kb. 160 percig tud takarítani. Az akku merülésének esetén automatikusan visszatér a töltőállomásra és feltöltődik, majd ezután ott folytatja a munkát, ahol megszakította.

HEPA szűrő

Nagy hatékonyságú szűrője megtisztítja a készüléken áthaladó levegőt a porszemektől és az egyéb apró szennyeződésektől.

A robot csomagjában két nagy kapacitású tartály található. A portartály a porszívózáshoz, a nedves tartály pedig a kombinált porszívózás és nedves feltörléshez használható.

A robotporszívó összes funkciójának eléréséhez elengedhetetlen a mobiltelefonos alkalmazás használata.

Ez a termék háztartási használatra készült. Nem használható ipari vagy kereskedelmi célokra.

Paraméterek

Ajánlott takarítási terület: 160 m2
Akku típusa: Li-Ion
Feltörlési funkció Van
Mobil alkalmazás: Igen
Navigáció Kamerás
Portartály űrtartalma: 0.5l
Programozhatóság:question_mark Igen
Töltési idő:question_mark 300 perc
Wifi kapcsolat Igen
Akku kapacitás 2600 mAh
Garancia a készülékre: 24 hónap
Méret: 35 x 8 cm
Üzemidőquestion_mark 160 perc
Szűrő típus HEPA
Súly: 2.8 kg
Távirányító: Nincs

A csomag tartalma

1 db Conga 2090 Vision robotporszívó

1 db Töltőállomás

1 db Hálózati adapter

4 db Oldalkefe

1 db Feltörlő 

1 db Tartalék feltörlőkendő

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!