Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Conga 2290 Ultra Home robotporszívó

Ár:
99.999 Ft

Conga 2290 Ultra Home robotporszívó

Kamerás navigációval szerelt porszívó és feltörlőrobot. 2100Pa szívóerővel. Home külső tartállyal.

Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Conga 2290 Ultra Home robotporszívó

Robotporszívó autoclean töltőállomással egybeépített külső tartállyal. A robotporszívó iTech SmartGyro 4.0 technológiával rendelkezik, amely egyszerre porszívóz és feltöröl. 2100 Pa. Modilalkalmazásban kezelhető térképpel. Többféle tisztítókefével, akár háziállatok mellé is. Alexa és Google Asszisztens lehetőséggel. Mágneses elválasztóval. Nedves és száraz tartály valamint külön portartály, mindkettő kompatibilis az autoclean állomással. Az autoclean állomás lehetővé teszi a ritkább beavatkozást, 2 literes űrtartalommal.

Az innovatív 4 az 1-ben technológiának köszönhetően a robot akár egyszerre porszívózik és feltöröl..
A legújabb SmartGyro 4.0 technológiával intelligensebben navigál és ezáltal hatékonyan takarít. Ebben segíti még a számos beépített érzékelő szenzor, melyek érzékelik az akadályokat és a szintkülönbségeket.
APP Control: Okostelefonos alkalmazás térképpel, amelyen keresztül vezérelheti a robotot a tisztítási módok kiválasztásával, a tisztítási feladatok ütemezésével, a szívó- és súrolási teljesítményszint kiválasztásával.
SmartClean: A robot tartályának automatikus ürítése a töltőállomáson lévő Home tartályba.


Virtuális térképrendszere megjeleníti otthona térképét az alkalmazásban. Tisztítás közben a robot elkészíti a térképet. Ráadásul ezt később a takarítási jegyzőkönyvben is megtekintheti. A robot különböző pillanatokhoz különböző térképeket készít, ami intelligenciájának köszönhetően lehetővé teszi a takarítási útvonalak javítását.
Jalisco Brush: kemény padlókhoz való kefe mikroszálas technológiával, amely hatékonyan felszívja a port, homokot, atkákat és szöszöket… egyetlen lépésben akár háromszor hatékonyabban porszívózhat*. *A laboratóriumi vizsgálatok dolomit homokkal az IEC 60312-1:2010 szabvány szerint.


A Virtual Voice technológiának köszönhetően összekapcsolhatja robotját az Alexa és a Google Assistant virtuális hangasszisztensekkel. Különböző hangutasításokkal indíthatja el a takarítást, leállíthatja a takarítást, visszaküldheti a robotot a töltőállomásra, vagy akár hangjelzéssel is megkeresheti.
Best Friend Care: Cserélhető szilikon kefe, ideális háziállatok számára.

iWash rendszerrel van programozva 3 súrolási móddal: 

Magas, tökéletes az alapos súroláshoz; Közepes, ideális napi súroláshoz; Alacsony, tökéletes az egyszerű tisztításhoz. Ennek a 3 módnak köszönhetően bármilyen típusú felületet felmoshat.


Memóriavezérlése lehetővé teszi a robot számára, hogy megjegyezze a tisztítási útvonalat, hogy megtalálja a leggyorsabb és leghatékonyabb tisztítási útvonalat, és a tisztítás befejezése után visszatérjen a töltőbázisra. Ennek a rendszernek köszönhetően a robot tökéletesen tudja, hol van, hol ment át és hol nem.


ForceClean rendszerrel rendelkezik, amely egy erős turbinát tartalmaz, hogy maximalizálja a nagy vákuumteljesítményt 2100 Pa-ig. Eltávolít minden típusú szennyeződést, hogy mindig tiszta padlót biztosítson.
Válasszon a 8 tisztítási mód közül: Automatikus, Véletlenszerű, Él, Intenzív súrolás, Szoba, Spirál, Kézi és Hazatérés.


A robot a Total Surface technológián keresztül működik, hogy hatékonyan tisztítsa meg otthona felületét. A robot automatikusan a lehető leggyorsabban visszatér a töltőbázisra, amikor lemerül az akkumulátor, feltölti az akkumulátort, és addig folytatja a tisztítási folyamatot, amíg be nem fejezi.


Wash4You rendszere lehetővé teszi a felmosást és súrolást a nedvestartály felszerelésével. Intelligens súrolás a szivattyúrendszernek köszönhetően, amely minden körülménynek megfelelően osztja el a vízáramlást, a hatékony eredményeket eléréséért.
Tartalmaz egy mágnescsíkot, amellyel mágneses falat helyezhet olyan területek vagy helyiségek kiválasztásához, amelyeket nem szeretne takarítani.
Takarítsa ki az egész otthonát, válasszon egyet a 3 tisztítási teljesítményszint közül. Válassza az Eco módot a hosszú, csendes tisztítási feladatok elvégzéséhez, minimálisra csökkentve a fogyasztást. A Normál mód ideális a napi tisztítási feladatokhoz, a Turbó üzemmód pedig az alaposabb tisztításhoz.
A BrushPro technológia egy forgó főkeféből áll, amely megtisztítja a szőnyegeken lévő szennyeződést és port. Ez a főkefe 2 anyagból készült: sörtékből és gumiszilikonból, hogy eltávolítson mindenféle port.
A legcsendesebb tisztítást kínálja az OnlySilence technológiának köszönhetően, amely <64 dB zajszintet produkál.
Turbo Clean Carpet rendszer, amely aktiválja a maximális teljesítményű turbó üzemmódot a szőnyegeken a hatékony tisztítás érdekében.


A TwinFloor felmosóját 2 anyag felhasználásával tervezték minden típusú felület tökéletes tisztításához, 2 tisztítási fázisának köszönhetően a legjobb eredményt biztosítva. Ez a rendszer akár professzionális eredményeket kínál.
Az All-TimeTable rendszere lehetővé teszi, hogy a hét 7 napján 24 órában ütemezze a robotot. Azt is lehetővé teszi, hogy különböző feladatokat ütemezzen ugyanazon a napon. Ha a Wet & dry tartály fel van szerelve, akkor ütemezheti a robotot a reggeli porszívózásra és felmosásra, valamint délutáni porszívózásra és súrolásra. Adjon hozzá különböző tisztítási beállításokat, válasszon 16 különböző porszívózási és súrolási beállítás közül.


Távirányító és LCD-kijelző a robot legegyszerűbb és legintuitívabb vezérléséhez.
Ezt a robotot 14,4 V-os és 2600 mAh-s lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. Maximum 160 perc üzemidővel.
A robot tartalmaz egy intelligens GPSHome rendszert, amely segítségével automatikusan és közvetlenül a töltőbázisra tér vissza, ha befejezte a tisztítást.
Tisztítja a levegőt a nagy hatékonyságú szűrővel, amely nagy mennyiségű allergéneket és port képes megfogni.
Minden típusú padlóhoz és vékony szőnyeghez alkalmas.

Ez a termék háztartási használatra készült. Nem használható ipari vagy kereskedelmi célokra.

Paraméterek

Ajánlott takarítási terület: 160 m2
Akku típusa: Li-Ion
Feltörlési funkció Van
Mobil alkalmazás: Igen
Navigáció Kamerás
Portartály űrtartalma: 0.5l
Programozhatóság:question_mark Igen
Töltési idő:question_mark 300 perc
Wifi kapcsolat Igen
Akku kapacitás 2600 mAh
Garancia a készülékre: 12 hónap
Méret: 35 x 8 cm
Üzemidőquestion_mark 160 perc
Szűrő típus HEPA
Súly: 2.8 kg
Távirányító: Nincs

A csomag tartalma

 • Conga 2290 robotporszívó és Conga Home 2.000 töltőállomás
 • Jalisco kefe
 • Speciális szilikon kefe
 • Magnetic szalag
 • Nedves & száraz portartály 
 • Távirányító
 • 2 törlőkendő
 • 4 oldalkefe
 • 2 HEPA szűrő
 •  Tisztítókefe
 • 3 higiénikus porzsák a Home tartályba

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!