Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Hobot 198 ablakmosó robot

Ár:
109.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-05-20

Leírás

Hobot 198 ablakmosó robot

Okos telefonról vezérelhető ablakmosó robot, amely különböző üvegfelületeken használható. Tisztíthatjuk vele az ablakokat, üvegajtókat, tükröket és zuhanykabinokat. A beépített biztonsági akkunak köszönhetően áramszünet esetén sem esik le egyből a felületről.   

Az ablaktisztítás legmodernebb megoldása, amivel rengeteg időt tudunk megtakarítani. 

A Hobot 198 ablakmosó robot alaposan végigtakarítja a üvegfelületeket. Cserélhető törlőkendői kimoshatóak és így újra felhasználhatóak. Gumírozott szélükkel könnyen levehetőek és ismét felhelyezhetőek a tisztító tárcsákra. 

A legjobb tisztítási eredmény elérése érdekében, csak a gyári törlőkendőket használja!

Három tisztító program    Hobot ablakmosó robot

Az ablaktisztító robot 3 különböző takarító programmal rendelkezik. A beállított tisztító program befejezése után automatikusan leáll a készülék.

Irányítás  

A Hobot 198 a csomagjában mellékelt távirányítóval és egy mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is irányítható. Az alkalmazás iOS és Android készülékekre telepíthető.

Működés

A készülék a mellékelt tápkábellel csatlakozik a 230V-os hálózathoz. Bekapcsolás után kell felhelyeznünk az üvegfelületre és a motorja által létrehozott vákuum segítségével marad fent az üvegen. Ezután a finom mikroszálas kendőivel elkezdi tisztítani az ablakot. Áramszünet esetén a készülékbe épített akku biztosítja, hogy ne essen le a felületről. Amikor végzett a takarítással, akkor automatikusan leáll.

A Hobot 198 ablakmosó robot egy intelligens vezérlő programmal rendelkezik. Számos érzékelője segítségével felismeri az ablakkeretet és kiszámítja a legoptimálisabb tisztítási útvonalat. 

A maximális felület méret, amin használható 6 méter magas és 5 méter széles. Ennél nagyobb méretű vagy ablakkeret nélküli felületek tisztítására nem javasolt.

A csomag tartalma

1 db Hobot 198 ablakmosó robot

1 db távirányító, elemekkel

1 db adapter

1 db hálózati kábel

6 pár tartalék törlőkendő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2019. 04. 30.
Ez a kerek mosórész a sarkokat is jól eléri?

Youtube videók