Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

iRobot Roomba 696 robotporszívó

Ár:
159.990 Ft
129.999 Ft
Kedvezmény: 19%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-07-22

Leírás

iRobot Roomba 696 robotporszívó

Az iRobot gyártó 600-as szériájának legnagyobb tudású porszívó robotja, ami akár okos telefonról is vezérelhető. A számos kényelmi funkció mellett, akár egy hétre előre beprogramozhatjuk, hogy mely napokon és mikor takarítson a robot. A Roomba 696 robotporszívót az iAdapt navigációs rendszer vezérli. A hatékony takarításhoz a beépített ultrahangos szennyeződés érzékelő nyújt segítséget, akár kemény felületen vagy szőnyegen kell dolgoznia a készüléknek.

A Roomba 696 fel van szerelve egy szintérzékelővel, hogy nem essen le az útjába kerülő lépcsőkön. A lépcsőhöz érkezve érzékeli a szintkülönbséget, megáll és visszafordul. A készülék oldalára épített ütközőknek köszönhetően kíméli azt útjába kerülő bútorokat vagy egyéb tárgyakat.

Háromfokozatú takarító rendszer

1. Oldalsó forgókefék - A forgókefék a nehezen elérhető helyeken, falak mentés, sarkokban és a bútorok mellett is takarítanak.

2. Kettő egymással szemben forgó tisztítókefe - Az egymással szemben forgó kefék hatékonyabban szedik fel a koszt és a nagyobb szennyeződéseket.

3. Optimális szívóerő - A portartályban elhelyezett erős szívómotor gondoskodik a por és a szennyeződések hatékony felszívásáról.

iAdapt navigációs rendszer

Az okos takarítás navigációs rendszere az iRobot-tól. Az iAdapt rendszer percenként 67-szer monitorozza a környezetét és ez alapján vezérli a robotporszívót. Felméri a helyiség alakját és a szennyeződés mértékét a hatékony takarítás érdekében.

iRobot Home alkalmazás

Az okos telefonra telepíthető iRobot Home alkalmazás segítségével egyszerűen vezérelhető a porszívó robot. Az alkalmazás megnyitását követően, csak meg kell érinteni a CLEAN gombot és már el is indul a takarítás vagy akár előre egy hétre beprogramozhatjuk a takarítási időpontokat, akár napra és órára lebontva. Az alkalmazás segítségével meg tudjuk keresni a robotot, ha az elakad valahol a lakásban és a telefonunkon jelez a rendszer, ha a robot karbantartásra szorul. Ugyancsak az alkalmazáson láthatjuk a porszívó robot akkujának töltöttségi állapotát és visszanézhetjük a takarítási ciklusokat.

Ultrahangos szennyeződésfelismerés

Az Irobot Roomba 696 a beépített Dirt Detect rendszer segítségével felismeri az erősen szennyezett helyeket és ezeken a területeken nagyobb figyelemmel takarít.

Spot üzemmód

Amikor egy kisebb terület fokozottan szennyezett, pl. kiborul a konyhában a cukor, akkor aktiválhatjuk a Spot üzemmódot és a robot egy kb. 1 m2 méretű területen maximális intenzitással fog takarítani.

AeroVac portartály

A nagykapacitású AeroVac portartály a beépített mikroszálas szűrőjével a legfinomabb porszemeket is hatékonyan megszűri.

Virtuális fal

A csomagban lévő Virtuális fal segítségével lehetőség van bizonyos területek virtuális elkerítésére a robot elöl. A rendszer egy láthatatlan határvonalat képez, amit a porszívó robot nem fog átlépni. 

Elakadásvédelem

A készülék az Antitangle elakadás védelmi rendszerrel van felszerelve. Amikor a tisztító keféi ellenállással találkoznak, akkor azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, így nem robot nem fogja feltekerni a kábeleket, amikre esetleg ráfut.

Li-Ion akku

A nagykapacitású Li-Ion akkuval, egy feltöltéssel a készülék kb. 90-120 percig tud takarítani. Amikora robot érzékeli az akku merülését, akkor visszatér a dokkoló állomásra, ahol kb. 120 perc alatt töltődik fel ismét az akkuja. Feltöltés után pedig akár folytathatja is a rábízott feladatot.

Az iRobot Roomba 696 kb. 80 m2 körülimméretű lakások takarítására ajánlott.

Csatolt dokumentumok

A csomag tartalma

1 db iRobot Roomba 696 robotporszívó

1 db tisztító fésű

1 db dokkoló állomás

1 db AeroVac tartalék szűrő

1 db két üzemmódú virtuális fal 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!