Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Miért minket válassz?

Mert az általunk árusított robotok nagy részét ki is próbáljuk és csak olyan terméket kínálunk, amiről tudjuk hogyan működik.

Szinte az összes kínált termékről készítünk bemutató videót, hogy az érdeklődők könnyebben tudják kiválasztani a számukra legmegfelelőbb terméket. 

Minden termékre a jogszabályokban megadott garanciát biztosítjuk.

A vásárlástól számított 14 napig indoklás nélkül meggondolhatod magad és a visszaküldött termék árát visszatérítjük.

Az összes porszívó és fűnyíró robotot ingyenesen szállítjuk ki Magyarország területén.

A kínált termékeket személyesen is megvásárolhatod a Budapest XIII kerület Lehel utca 62 szám alatt lévő üzletünkben.

A Spanyol Cecotec cég termékeit mi importáljuk közvetlenül a gyártótól, ezért mi gondoskodunk ezeknek a termékeknek a szervizeléséről és az alkatrész ellátásáról. Cégünk teljes mértékben Magyar tulajdonú és több, mint 25 éve dolgozunk ügyfeleink megelégedésére. Nem fordulhat elő olyan eset, hogy valaki a nálunk vásárolt készülékéhez nem kap később támogatást.

 

Egyszerű visszaküldés

Nem tetszik a megrendelt termék? Nem tud egy fontos funkciót? Még sem erre gondoltál? Nem probléma!

A törvény szerint az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.

Az ilyen esetek szerencsére ritkák, de mi ezt is szeretnénk megkönnyíteni a vásárlóinknak. Ezért itt leírjuk, mit kell tenned, ha el szeretnél állni a vásárlástól.

Első lépés, hogy értesíts minket. Ez lehet telefonon, de talán a legegyszerűbb egy email-ben. Elegendő, ha annyit írsz, hogy az xy rendelésszámon vagy ezen a néven és címen rendelt termék esetén el szeretnék állni a vásárlástól. A levélben mellékeld a bankszámla számot, ahová a vételárat kéred visszautalni és erre az email címre küld el: info@robotnet.hu

Ezután a törvény meghatározása szerint vissza kell juttatnod a terméket az üzletünkbe. Kérünk szépen, hogyha lehetséges, akkor tedd vissza a saját dobozába és úgy csomagold be, hogy lehetőleg nem sérüljön meg.

Ezután küld el az üzletünk címére: Modell @ Hobby Szaküzlet 1135 Budapest Lehel utca 62

Amint a termék visszaérkezik hozzánk, erről értesítünk és néhány napon belül visszautaljuk a vételárat.

 

Szakértőnk Rudolf Antal bemutatkozása

Szeretem a gépeket, de legfőképpen a jó és hasznos gépeket. Minden terméket ami a raktárunkba érkezik személyesen vizsgálok meg az első beérkezéskor. A fontosabb készülékeket minden esetben ki is próbálom. A porszívók esetében egyes készülékeket az üzletünkben tesztelünk, más gépeket pedig otthon próbálok ki, ahol két gyerek és több háziállat mellett komoly kihívással kell szembenéznie egy porszívónak.

Igazi kisérletező alkat vagyok, ezért minden gépet - természetesen a normális keretek között - megpróbálok nehéz feladat elé állítani. Amelyik bírja a terhelést, azt alkalmasnak tartom arra, hogy másoknak is szolgálatára legyen a mindennapokban.

Célom az ügyfeleink segítése, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb készüléket és azt hosszú ideig, nagy megelégedéssel használják.