Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Rachlette grillezés

Rachlette grillezés

A Rachlette grill talán még nem mindenki számára ismert. A grillezés ezen formája Svájcból származik. Ugyanis a Rachlette vacsoraparti egy svájci stílusú, könnyed, laza étkezés.

A Rachlette grillsütő kényelmesen elfér egy asztal közepén. A készülék elektromos és két sütőszintje van. A felső szinten süthetünk rajta húsokat, zöldségeket, tenger gyümölcseit vagy akár kenyeret is. Az alsó szintjén pedig sütőlapátok vannak, amikben az asztalnál ülők külön süthetnek a saját ízlésük szerint összeállított dolgokat. A sütőlapátok vagy serpenyők száma típustól függően 2-8 darab lehet.

A Rachlette elengedhetetlen része a sajt, amelyet kimondottan sütéshez készítenek. Magyarországon a nagyobb áruházakban találhatunk ilyet. Amennyiben nem akarunk sokat keresgélni, akkor használhatunk helyette bármilyen magasabb zsírtartalmú (30% felett) sajtot.

Rachlettezés

A Rachlettezés egy egyszerű, laza vacsoraparti. Nem terheli túl a házigazdát, mert a vacsora előtt nem kell órákig főzőcskéznie. Az asztal körül ülve a társaság együtt készíti el a mindenki számára ízletes ételeket.

 

Chees & Grill Rachlette grillsütő

Cecotec Cheese & Grill 8200  

A spanyol Cecotec cég Rachlette grill sütője a Cheese & Grill 8200. A készülék 1200W teljesítményű. A felső fém sütőlapja levehető, hogy könnyen tudjuk tisztítani. Az oldalsó részei fából készültek és az egyiken lett elhelyezve a sütő hőfokszabályzója.

A felső sütőrész bordázott felületén süthetjük a húsokat, a zöldségeket és szinte bármilyen sütésre alkalmas ételt. A felület tapadásmentes anyaggal van bevonva, hogy ne ragadjon rá az étel és könnyű legyen tisztítani.

 

 

 

 

 

A felső sütőlap alatt van elhelyezve a fűtőszál, ami a melegítésről gondoskodik. Ez alá lehet becsúsztatni az alsó rész serpenyőit, amiből 8 darabot adnak a sütőhöz. A serpenyők fogantyúi fából készültek, hogy ne égessék meg a kezünket, amikor megfogjuk. Ezekben süthetünk sajtot, tojást vagy szinte bármi. Továbbá az itt sütött ételekre könnyedén olvaszthatunk sajtot is. A serpenyők sütőfelületei is tapadásmentes bevonatot kaptak.

A Cecotec Rachlette sütője méreteinek köszönhetően, akár egy közepes méretű asztal közepén is könnyedén elfér. Szélessége 22,5 cm, a hossza pedig 48 cm.

Chees & Grill Rachlette grillsütő

A Cheese & Grill 8200 egy roppant egyszerűen kezelhető, minőségi grillsütő, ami nagyon jól használható egy gyors baráti partin vagy bármilyen más összejövetelen.