Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Samsung VR20M705HUS/GE Robotporszívó

Ár:
174.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-02-27

Leírás

Samsung VR20M705HUS/GE POWERBot Robotporszívó

Kivételesen erős és kivételesen alacsony, hogy a legkisebb helyeken is kiválóan takarítson.

FullView Senor 2.0

Alacsony építésének köszönhetően nagy hatékonysággal tud dolgozni, mert elfér legtöbb bútor alatt. A beépített FullView Senor-al felméri a terepet és beazonosítja az esetleges akadályokat. Ugyancsak a szenzor segítségével érzékeli a sarkokat és ezekre a helyekre több alkalommal visszatér, hogy biztosan kitakarítsa.  

Edge Clean Master

Az új Edge Clean Master technológia használatával a legnehezebben elérhető sarkokat is alaposan ki tudja tisztítani. Amikor a sörtekefe a falhoz ér, automatikusan aktiválja a rendszert. 

Öntisztító kefe

A Samsung VR20M705HUS/GE robotporszívó egyedülállóan kialakított öntisztító keféje középre gyűjti a beleakadó hajszálakat és porcicákat, ezáltal sokkal könnyebb a kefe tisztítása. 

Teljesítményszabályzás

Az intelligens teljesítmény szabályzó rendszer beazonosítja a tisztítandó felület típusát és ahhoz állítja az optimális szívóerőt. A Samsung porszívó robot egy szőnyegen dolgozva nagyobb teljesítményre kapcsol.

CycloneForce

A CycloneForce rendszer erős és hosszan tartó szívóerőt biztosít. A készülék olyan centrifugális erőt hoz létre, amely a port és a szennyeződéseket a levegőből a külső kamrába juttatja, hogy tisztán  tartsa a szűrőt. 

Point Cleaning

Mutassa földre és a robotporszívó máris takarít. A Point Cleaning funkciónak köszönhetően, csak rá kell mutatni a padlóra és a készülék elkezdi tisztítani a területet.

Széles kefe

A hatékony tisztítás érdekében a Samsung porszívó robot egy 290 mm széles kefével van felszerelve, amely nagyobb területet tud gyorsan és hatékonyan feltakarítani.  

Wifi Control

Az iPhone és Android eszközökön elérhető alkalmazás segítségével, akár a mobiltelefonról is irányítható a készülék. Egy érintéssel elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a porszívó robotot vagy időzített munkafolyamatot állíthatunk be, hogy akkor dolgozzon, amikor nem vagyunk otthon.

Visionary Maping +

A Visionary Maping plusz rendszer megkeresi a legoptimálisabb takarítási útvonalat és ezen vezeti végig a robotot. A beépített szenzorokkal és digitális kamerával a készülék térképet készít a lakásról és ez alapján kalkulálja ki az optimális útvonalat.

Easy Pass kerekek

A készülék magassága 10-ről 15 mm-re lett emelve. Így sokkal kisebb az esélye a takarítás közbeni elakadásnak. A különleges kerekek könnyen legyőzik a legtöbb akadályt, így távollétünkben sem fog elakadni a porszívó.

A csomag tartalma

1 db Samsung VR20M705HUS/GE Robotporszívó

1 db dokkoló állomás

1 db távirányító

1 db Magyar nyelvű használati útmutató 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók