Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

megrendelt terméket / termékeket az MPL futárszolgálattal szállítjuk házhoz vásárlóinknak, illetve személyes átvétel esetén a Modell & Hobby Kft. Budapest 1135, Lehel utca 62 szám alatt található üzletében tudja átvenni.

Rendelt termékének megérkezési időpontját a MPL futárszolgálattal tudja pontosítani.

Az alábbi oldalon tudja online lekérdezni a csomagja szállítási állapotát.

https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal
 

Üzletünk nyitva tartása:

Hétfőtől-Péntekig: 10-18 óráig,

Szombat: 10-13 óráig,

Vasárnap: Zárva

Telefonszám: 06-1-237-0744

Utánvételes vásárlás esetén a szállítási költség Magyarország teljes területére 1500 Ft. Amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft-ot, akkor a kiszállítás költsége 0 Ft, azaz ingyenes.

A rendelés feldolgozása utánvételes rendelés esetén.

Miután Ön elküldte a rendelését, az megjelenik a rendszerünkben. A rendelések számától függően igyekszünk minél gyorsabban elkezdeni a munkát az Ön rendelésével. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát folyamatban lévőre. Összeszedjük a rendelésbe szereplő termékeket és kiszámlázzuk a rendelésben megadott számlázási névre. Amennyiben valamelyik termékkel valami probléma lenne, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a kérdést. Ha minden rendben, akkor számlázás után becsomagoljuk a termékeket és továbbítjuk a ExpressOne futárszolgálatnak. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát elküldve-re. Erről emailt is küld a rendszerünk Önnek. Ezután elvileg a következő munkanapon kiszállítják Önnek a csomagot.

Előfordulhat, hogy Ön olyan terméket rendel meg, amely nincs raktáron vagy időközben kifogyott. Ilyen rendelés esetén e-mailben vagy telefonon keressük Önt és tájékoztatjuk a termék legközelebbi beérkezésének időpontjáról. Amennyiben ez az időpont Önnek nem megfelelő, akkor töröltetheti a rendelését.

Igyekszünk a termékek csomagolását úgy elvégezni, hogy ne sérüljenek a csomagban lévő dolgok. Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben sérült a csomag, akkor ezt jelezze a kézbesítő futárnak és készítsenek róla jegyzőkönyvet, amit a futár aláír.

FIGYELEM! A Karácsonyi ünnepek miatti nagyszámú csomagok kézbesítését a futárszolgálatok akadozva tudják teljesíteni, ezért az ünnepek előtti időszakban előfordulhatnak több napos csúszások a csomagok kézbesítésénél. Kérjük rendelje meg időben a kívánt termékeket, hogy biztosan ott legyenek a karácsonyfa alatt. A futárszolgálatok ígérete szerint a december 15-ig feladott csomagokat tudni fogják kézbesíteni karácsony előtt.

Személyes átvétel:

A megrendelt termékeket alábbi üzleteinkben van lehetőség személyesen átvenni. Személyes átvétel esetén semmilyen szállítási költség nincsen.

Személyes átvétel (nyitvatartási időben: H-P 10:00-18:00, SZ 10:00-13:00) - 1135 Budapest Lehel utca 62 szám lévő Modell & Hobby szaküzletben.

A rendelés feldolgozása helyszíni átvételes rendelés esetén.

Miután Ön elküldte a rendelését, az megjelenik a rendszerünkben. A rendelések számától függően igyekszünk minél gyorsabban elkezdeni a munkát az Ön rendelésével. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát folyamatban lévőre. Összeszedjük a rendelésbe szereplő termékeket és félre rakjuk a rendelésben megadott névre. Amennyiben valamelyik termékkel valami probléma lenne, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a kérdést. Ha minden rendben, akkor átállítjuk a rendelés állapotát átvehetőre. Ekkortól átvehető a termék a rendelésben megadott üzletünkben.

A megrendelt terméket 7 napig rakjuk félre.